Opdracht fotografisch vormgeven

Dit is mijn logo geworden.

Zoals je ziet bestaat mijn logo uit een vrouw met een winkeltasje, en mijn naam : Miuka.T De T staat voor mijn achternaam Toele. Ik heb zo deze logo ontworpen omdat mijn product een tas is voor het winkelen.

Screenshot 2018-12-21 at 11.22.00Dit is mijn product geworden, ik heb deze ontwerpen via een software ontworpen op de computer. Mijn product is zoals je ziet een tasje gemaakt van stof, met 5 citaten erop wat goed bij het product zelf past. zoals: ¨ No more plastic bags please.¨ Ik heb deze erbij gezet omdat ik expres een tasje van stof heb gemaakt om de plastic te verminderen, en met een tas van stof kun je veel vaker gebruiken omdat deze moeilijk kapot gaat. Ook kan deze tas tegen veel gewicht, dus zowiezo veel beter dan plastic.

Op de achterkant heb ik mijn logo rechts beneden gezet, omdat ik dit een mooi plekje vond waar je een merk kan neerzetten. Dit tasje kost €5,-

Screenshot 2018-12-21 at 11.46.33Screenshot 2018-12-21 at 11.46.28

Dit tasje is verkrijgbaar met een lange mouwen T-shirt met mijn logo erop, deze lange mouwen T-shirt kost €3,50 en dit geld gaat naar een goede doel : PlasticSoupFoundation. hier is de link naar deze goede doel dat tegen het gebruik van plastic is https://www.plasticsoupfoundation.org/

Deze 2 producten, het tasje en de lange mouwen T-shirt worden samen ingepakt in het doosje wat je hieronder ziet, ook op dit doosje staat mijn logo erop.

Screenshot 2018-12-21 at 11.39.43

 

Reflectievragen bij module grafisch vormgeven

Vertel eerst wat de opdracht was

 • We hebben een opdracht gekregen om onze eigen logo, product en verpakking te maken via Photoshop op de computer, dit product moet de doelgroep aanspreken en je moet het goed en creatief ontwerpen zodat de mensen het willen kopen.

Wat is je doelgroep

 • Mijn doelgroep is voor iedereen, vrouwen, mannen, kinderen, ouderen etc.

Welk product heb je gekozen

 • Ik heb gekozen voor een tasje gemaakt van stof, en een lange mouwen T-shirt, met een kartonnen doosje waar de producten inzitten.

Plaats je moodboard in WordPress

 • Staat er in!

Plaats je logo en productnaam. Vertel ook hoe je tot deze keuze bent gekomen.

 • Zoals je ziet bestaat mijn logo uit een vrouw met een winkeltasje, en mijn naam : Miuka.T De T staat voor mijn achternaam Toele. Ik heb zo deze logo ontworpen omdat mijn product een tas is voor het winkelen.
 • Mijn product is zoals je ziet een tasje gemaakt van stof, met 5 citaten erop wat goed bij het product zelf past. zoals: ¨ No more plastic bags please.¨ Ik heb deze erbij gezet omdat ik expres een tasje van stof heb gemaakt om de plastic te verminderen, en met een tas van stof kun je veel vaker gebruiken omdat deze moeilijk kapot gaat. Ook kan deze tas tegen veel gewicht, dus zowiezo veel beter dan plastic.

Plaats je eindproduct in WordPress

 • Staat erop!

Wat vond je van deze opdracht. vertel waarom?

 • Ik vond dit een heel leuk opdracht, omdat ik heel graag creatief bezig wil zijn en dat kon zeker met deze opdracht. Het was even puzzelen met het ontwerpen, maar ik ben heel erg tevreden over mijn eindresultaat. Verder kwam ik geen problemen tegen of moeilijkheden.

Welke onderdelen van ITTL komen in deze opdracht naar voren?

 • Creatief zijn
 • Technisch
 • Photoshop
 • Ontwerpen

Heb je deze opdracht zonder technische problemen kunnen uitvoeren?

 • Ja, ik kwam geen technische problemen tegen.

Ben je tevreden over je uitslag

 • Ik ben zeker wel tevreden over mijn uitslag, ik heb hier veel tijd aan besteed, en mijn creativiteit ook goed gebruikt.

Wat vind je erg goed gelukt en wat niet

 • Ik vind mijn logo, producten en verpakking alle drie goed gelukt. Ik vind alles goed gelukt.

Wat heb je geleerd door het maken van deze opdracht

 • Ik heb geleerd dat je je creativiteit overal kunt gebruiken en dat je die ook goed moet gebruiken, en ik heb ook weer veel meer geleerd over ontwerpen en logo´s maken, want dat had ik nog nooit gedaan.

Lijkt het je leuk om te werken in de grafische sector?

 • Het lijkt me wel interessant en leuk, omdat ze in deze sector vaak om je creativiteit vragen, en dat vind ik leuk om te doen.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s