Kendall Jenner

Kendall jenner is geboren in Los Angeles, op 3 november 1955. Ze is de eerste dochter van caityln jenner en Kris Jenner. kylie jenner is haar jongere zus. Verder heeft ze van haar moeders kant nog drie zussen, kourtney kardashian, kim kardaschian en khloe kardashian en een broer. Van haar vaders kant heeft Kendall drie broers onder wie brody jenner en een zus.

Kendalls modellencarrière begon op haar veertien jaar bij het modellenbureau Wilhelmina. Haar eerste campagne was voor het kledingmerk forever21

Haar eerste catwalkshow was de Sherri Hill-show in 2011. In 2014 liep ze 13 shows in onder andere New York, Milaan en Parijs voor modemerken als Chanel, Marc Jacobs, Emilio Pucci, Dolce and Gabbana, Givenchy en DVF.

ze is ook bekend geworden met een tv programma dat heet keeping up with the kardashians. zelf vind ik dit echt super leuk om te kijken.

kendall jenner heeft nu samen met haar jongere zus kylie jenner een kledingline die heet kendall+Kylie en een paar kledingstukken zijn te vinden in topshop voor dames , die winkel is te vinden in Amsterdam.

Afbeeldingsresultaat voor kendall jenner met familie

kris, khloe, kendall, kourtney, kim, caitlyn,kylie

north west ( kind van kim & kanye )

Afbeeldingsresultaat voor kendall jenner

kendall jenner ^

hopee you liked itt ❤

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s